Geschikt voor

Regressie- en reïncarnatietherapie is geschikt voor een zeer breed scala aan problematiek, zowel fysiek als psychisch zoals allerlei negatieve gevoelens en emoties, angsten, ziekten, relaties met familie en partners, psychisch of fysiek geweld, verkrachting, seksueel misbruik, incest, werk gerelateerde problemen, negatieve of beperkende overtuigingen over jezelf, fobieën, verslavingen, dwangneurosen, moeder- en wijnvlekken, wratten, infecties, allerlei aangehechte entiteiten en nog veel meer. Veel van onze trauma's en negatieve ervaringen ontstaan in de baarmoeder, kindertijd en puberteit. Hier heb je weinig of geen invloed op. Hoe je als volwassene met deze ervaringen omgaat is echter wel eigen verantwoordelijkheid. Als je niet zeker weet of deze therapievorm geschikt voor jou is, kun je me e-mailen of bellen.

Ik ben gespecialiseerd in o.a. het werken met de ziel, thema's die voortkomen uit het opgroeien in een disfunctioneel gezin, angsten, allerlei emoties, onzekerheid, seksueel misbruik in alle vormen, relaties met een narcistisch persoon, problematische relaties met familie, partner, vrienden of collega's, depressie, burn-out, religieuze thema's, ziekten, conditioneringen, overtuigingen, aangehechte energieën, nachtmerries, "donkere" en buitenaardse entiteiten, zwarte magie en energetische "implantaten".
Regressie- en reïncarnatietherapie is ook geschikt om kwaliteiten en talenten terug te halen. Daarnaast werkt deze vorm van therapie op een positieve manier door in je persoonlijke en/of spirituele groei.

Ook voor kinderen is het mogelijk om regressietherapie te doen. Ik hanteer een ondergrens van 12 jaar. Is het kind jonger, dan kan een ouder of ander familielid een "remotesessie" doen. Een remotesessie is zeer geschikt voor mensen die zelf, om welke reden dan ook, geen sessie kunnen doen. Voor meer informatie hierover kun je me e-mailen of bellen.