LBL-sessie

De Amerikaanse psychiater en hypnotherapeut Dr. Brian Weiss stuurde zijn cliënte tijdens een regressiesessie per ongeluk, door een verkeerde instructie, naar een plek waar zielen verblijven tussen twee levens in. Zo ontstond de Life-between-lives sessie. 

Is er leven na de dood? Zo ja, waar gaan we dan heen en hoe ziet het eruit? Waarom wordt de ene mens stokoud en de ander niet? Hoe komt het dat ik steeds weer tegen dezelfde problemen aanloop? Wat is de zin van het leven? Wat heb ik te leren in dit leven? Waarom gaat het de ene mens voor de wind en zit het de ander alsmaar tegen? Heb ik mijn familie zelf uitgekozen? Waarom voel ik me niet thuis op de aarde? Dit zijn zomaar een aantal vragen die je bezig kunnen houden. 

Zit jij met vragen waar je geen antwoord op kunt vinden, terwijl je dit wel graag zou willen, dan is een LBL-sessie  iets voor jou. Bij deze sessie werken we met het hogere bewustzijn. Bijkomend effect is dat er na deze sessie geen angst meer is voor de dood. Je voelt innerlijke rust en er ontstaat berusting. 

Het verloop van een LBL-sessie is afhankelijk van de frequentie van je ziel. De frequentie wordt gecreëerd door je dader- en slachtofferlevens en welk bewustzijn je hierdoor hebt ontwikkeld. Bepaalde overtuigingen kunnen de LBL-sessie op een negatieve manier beïnvloeden. Visualisatie maakt deel uit van het begin van een LBL-sessie. Weet je niet of je kunt visualiseren, dan adviseer ik om visualisatieoefeningen te doen. Deze kun je vinden op het internet. 


Tarief
Intakegesprek 1,5 tot 2 uur  €100,-
Sessie  
€ 60,- per uur (maximaal drie uur).


Klik hier voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.