Coaching

We zijn elke dag bezig met leven: ervaren, leren, creëren en transformeren. Dit pad van de ziel is voor iedereen anders qua (zelf gekozen) invulling, maar ook qua tempo. Die invulling kan nogal zwaar voelen en zijn. Soms heb je daar hulp bij nodig.

Op een bepaald punt in mijn leven had ik zoveel trauma’s en negatieve ervaringen opgedaan, dat ik mij afvroeg of dit wel normaal was. Bovendien werd ik ernstig ziek. Ik wilde antwoorden op het waarom. Als eerste ben ik een coaching- en een healingopleiding gaan doen. Tijdens de healingopleiding kwam ik in een vorig leven terecht. Hier ben ik mij verder in gaan verdiepen. Na afronding van beide opleidingen besloot ik om een opleiding tot regressie- en reïncarnatietherapeut te doen. Dat was de deur die nog open moest om mezelf te kunnen helen en toegang te krijgen tot “spirituele” kennis. Thuiskomen in mezelf.

Een coach is iemand die mensen begeleidt op hun pad als men tegen problemen aanloopt en even niet meer weet hoe nu verder. Dit kunnen problemen zijn op persoonlijk vlak of werk gerelateerd. Hij of zij helpt je dan om inzicht te krijgen in het probleem en hoe je hieraan kunt werken om dit op te lossen. Je wordt gespiegeld en krijgt tips en handvaten om verder te kunnen.

Ik coach mensen vanuit mijn eigen levenservaring en de spirituele kennis die ik heb opgedaan. We zijn namelijk niet een mens met een ziel, maar een spiritueel wezen in een lichaam dat door de levens heen wil ervaren en leren. Alles heeft een bedoeling, niets gebeurt zomaar.
In ons leven krijgen we te maken met angsten, gevoelens van woede, onmacht, verdriet, onzekerheid, afwijzing, eenzaamheid, buitengesloten worden, rouw, enz. Dit kan op persoonlijk gebied zijn, maar ook op het werk of op school.
Hoe ga je hiermee om? Of hoe breng je hier verandering in? Ik luister, ik spiegel je en gebruik mijn tools als regressie- en reincarnatietherapeut en systemisch werker.


Heb je interesse? Meld je dan aan via de pagina Contact. Je krijgt dan een intakeformulier toegestuurd. Hierna plannen we een afspraak voor een intakegesprek om te kijken welke hulpvraag jij hebt en waar je behoefte naar uitgaat.

Tarief
- Intake 1,5 tot 2 uur €100,-
- Het uurtarief bedraagt €60,- (een sessie duurt tenminste twee uur).