Regressietherapie

Regressie- en reïncarnatietherapie is via het onderbewustzijn teruggaan in de tijd naar de oorzaak van onverwerkte en onbewuste ervaringen en trauma's. 


Als ziel zijn we al vele levens onderweg om te leren en te ervaren, zowel positief als negatief. Het hoort er allemaal bij. We kiezen elk leven opnieuw onze familie, vrienden en wat we willen leren. Helaas voor ons gaat dat leren vaak moeizaam of helemaal niet. We ervaren woede, verdriet, pijn, jaloezie, onzekerheid, onmacht, schuld, eenzaamheid, afwijzing, schaamte en vooral angst om maar eens een paar emoties en gevoelens te noemen.

Vorige levens
Niet verwerkte emoties noemen wij in ons vak ladingen. Deze ontstaan door negatieve ervaringen en trauma's in vorige levens en in ons huidige leven. Hoe ga je om met die negatieve ervaringen en trauma's? Loslaten is voor ons lastig, vaak omdat we niet begrijpen waarom iets gebeurt. Ooit ergens in een leven hebben we iets ervaren en het niet kunnen of willen verwerken, we hebben het niet los kunnen laten, het niet af kunnen sluiten. Na het sterven in dat leven blijft dat, wat niet verwerkt is, hangen. Zo blijven er leven na leven onverwerkte stukken. De ziel kiest een bepaald familiesysteem om dat te leren wat hij/zij wil leren en dus ook dat wat in andere levens niet is verwerkt, want niet verwerkt is niet geleerd. De ziel kent geen tijd. Alles wat niet is verwerkt, is voor de ziel het NU.

Op het moment dat we in het huidige leven een trauma ervaren of een negatieve ervaring hebben, wordt het onverwerkte deel, met hetzelfde trauma, uit een vorig leven geactiveerd en werkt het door in alle lagen van ons systeem. Het beïnvloedt ons op een negatieve manier. We raken fysiek, emotioneel en mentaal uit balans. Je kunt je voorstellen dat we zo door de levens heen heel veel van onze kracht kwijtraken en steeds meer van onszelf verwijderd raken, ook in het huidige leven. 

Waarom is het zo moeilijk om trauma's of negatieve ervaringen los te laten? Omdat we graag willen weten waarom iets gebeurt. Regressie- en reïncarnatietherapie biedt de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het waarom. Door terug te gaan naar de ervaring kijken we wat er is gebeurd, ontstaat er heling in het huidige leven en kunnen we loslaten. 

 

Familiesysteem
We incarneren in een familiesysteem waar de thema's aanwezig zijn die we willen leren. Trauma's "beschadigen" ons DNA. Dit is inmiddels wetenschappelijk bewezen. Als er in een familiesysteem onverwerkte trauma's zijn, verandert het DNA en wordt het doorgegeven aan de volgende generatie met de lading van de vorige generatie. Als er niets aan het ontstane thema wordt gedaan, wordt de lading voor elke generatie groter en uiteindelijk ontstaan er dan aandoeningen en/of ziekten, psychisch en/of fysiek.

 

Werkwijze
Heb je interesse dan kun je je aanmelden via de pagina Contact. Geef duidelijk aan of je een afspraak voor een intakegesprek wilt maken of eerst telefonisch contact wilt.
Voor een intakegesprek e-mail ik je een intakeformulier dat je volledig ingevuld aan mij retourneert. Vervolgens plannen we een afspraak in. Tijdens het intakegesprek kunnen we kennismaken en wederzijds vragen stellen. 

BELANGRIJK

Regressietherapie betekent niet dat je altijd terug moet naar vorige levens. De keuze is aan jou, je kunt namelijk ook alleen in het huidige leven werken. 

Duur van een sessie
Het is van tevoren niet aan te geven hoe lang een sessie duurt. De een gaat snel en de ander doet er wat langer over. Alles heeft te maken met hoe goed je kunt zien en voelen en hoe snel informatie doorkomt. Het aantal sessies is afhankelijk van waar je aan wilt werken.

 

Tarieven
- Intakegesprek (1,5 tot 2 uur)  €100,- 
- Sessie € 60,- per uur

- Vanaf 2,5 uur elk uur extra €40,-